Wie zijn wij?

Pi schilderwerken - Schildersbedrijf Schilder Tilburg

Pi Schilderwerken – Dé schilder in Tilburg, Udenhout en omgeving is gespecialiseerd in het schilderwerk en onderhouden van kantoorruimtes, scholen en bedrijfspanden, zowel op kleine schaal als voor grote projecten. Wij hebben ervaring in nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie en onderhoud voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers binnen heel Nederland.

Pi Schilderwerken is een schildersbedrijf waar enthousiaste en deskundige mensen werken. De mensen die bij Pi schilderwerken werken bepalen dan ook de kwaliteit en service van het bedrijf. Pi Schilderwerken streeft naar tevreden medewerkers die bijdragen aan een goede en duurzame relatie met haar klanten.

Onze dagelijkse werkzaamheden voor particuliere opdrachtgevers bestaan uit alle voorkomende schilders-werkzaamheden in en rond de woning. Tevens hebben wij ruime ervaring in de zakelijke sector, non-profit sector en werken wij voor woningcoöperaties op het gebied van dagelijks en planmatig onderhoud, renovaties en nieuwbouw.

Passie met oog voor detail

Het team van Pi Schilderwerken bestaat uit een team van vakschilders. Onze gezamenlijke passie is het afleveren van mooi schilderwerk met oog voor detail. Het spreekt voor zich dat wij altijd werken met professionele verven en materialen om de kwaliteit en duurzaamheid te leveren waar wij voor staan.

Bij Pi Schilderwerken geloven wij in een een goede en duurzame relatie met onze klanten. Wij staan voor een eerlijk advies en duidelijke planning van onze werkzaamheden. Pi Schilderwerken is een schildersbedrijf waar enthousiaste en deskundige mensen werken en dat bepaalt dan ook de kwaliteit en service waar wij voor staan.

Wij staan voor:

Kwaliteit, service en maatwerk.
Eerlijk advies en duidelijke planning.
Gecertificeerde vakschilders.
Professionele verf en gereedschap.

Wil jij ons team komen versterken?

Pi Schilderwerken is een schildersbedrijf waar enthousiaste en deskundige mensen werken. Wij staan altijd open voor gedreven en talentvolle collega’s die bij ons aan de slag willen. Daarnaast is Pi Schilderwerken een Erkend leerbedrijf en worden onze leerlingen opgeleid door leermeesters en begeleidende vakmensen. Versterk jij ons team?
Stuur je CV

Team Pi Schilderwerken

Pi schilderwerken - Schildersbedrijf Schilder Tilburg
Peyman Azizi

Eigenaar, leermeester, vakschilder.

“Ik heb grote liefde voor mijn vak en ik kan er elke dag van genieten om mooi werk af te leveren.”

Pi schilderwerken - Schildersbedrijf Schilder Tilburg
Pi Schilder- en stucwerken

Schilderwerken, vloerafwerking, wandafwerking en stucwerken.

Pi Schilderwerken en Stucadoorwerken sinds 2001 dé specialist in Tilburg.