Stucwerk / Wanddecoratie

Heeft u liever behang, betonlook of marmer look? Speciale wandafwerking geven uw woning, kantoor, restaurant, school of winkel een unieke uitstraling. Met de nieuwste technieken van wandafwerking bent u verzekerd van een verfrissend uniek interieur.

Pi schilderwerken - Schildersbedrijf Schilder Tilburg
Pi schilderwerken - Schildersbedrijf Schilder Tilburg
Pi schilderwerken - Schildersbedrijf Schilder Tilburg

Behalve schilderwerken, kunt u bij Pi Schilderwerken ook terecht voor verschillende vormen van stucwerk en/of wandafwerking. Of het nu gaat om één of om meerdere wanden, met de nieuwe technieken van wandafwerking bent u verzekerd van een verfrissend uniek interieur!

 

Gaat u verhuizen of is uw interieur aan vervanging toe? Dan kunnen wij u helpen met het behangen van uw woning. Of het nu gaat om traditioneel behang, glasvezelbehang, fotobehang of vinyl behang, bij zowel kleine als grote projecten wordt behangwerk met grote nauwkeurigheid uitgevoerd. Bij ons kunt u ook terecht voor al uw stucwerk zoals: glad pleisterwerk, spachtelputz, plafond en wanden rechtmaken, e.d. Wilt u liever voor uw muren een betonlook of marmerlook? Dat is allemaal mogelijk bij Pi schilderwerken!

Bekijk onze mogelijkheden

Specialist in behangen en sfeer

Behangen is vaak een grote en tijdrovende klus. Het uitbesteden kan veel tijd schelen en zorgt bovendien voor groot gemak. Wij kunnen diverse soorten behang en wandbekleding verzorgen bij particulieren en bedrijven. Daarbij garanderen we een optimaal resultaat door vakmanschap. Naast behangen kunnen we u van dienst zijn met passend kleuradvies voor een optimale sfeer en uitstraling van uw woning of bedrijf.

De laatste trend in wandbekleding is glasweefsel behang

Glasweefsel van een hoogwaardige kwaliteit laat zich dankzij speciale voorbehandelingen zich zeer goed verwerken. Het is extra sterk en milieuvriendelijk en het kan snel worden verwerkt. Kleine gebreken in de ondergrond worden gecamoufleerd. Glasweefsel als ondergrond is geschikt voor bijna elk type muurverf. Het geeft prima resultaten. Speciaal in het geval van nieuwbouw is glasweefsel een uitstekende keuze. Nieuwe muren hebben de neiging om zelfs tot zes jaar na de bouw nog te scheuren. Glasweefsel is scheur-overbruggend. Een scheur in een muur kan later met glasweefsel worden weggewerkt. Het verwerken van glasweefsel is een specialisme. Jaarlijks worden bij particulieren en ook in grote nieuwe bouw projecten vele duizenden meters glasweefsel behang verwerkt.

Contact met Pi Schilderwerken

Specialist in traditioneel en modern stucwerk

Goed stucwerk geeft ieder pand een persoonlijke uitstraling. Door ruwe wanden en plafonds van een fraaie afwerklaag te voorzien, is de ruimte ineens helemaal ‘af’, dit kan op de traditionele manier maar ook met modernere technieken zoals marmer- en betonlook. Bovendien is stucwerk nuttig, want gestuukte muren bevorderen de isolatie, zijn brandvertragend en vochtwerend.

Decoratief stucwerk

Voor het stucen van wanden en plafonds bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw wanden laten glad maken, spachtelputzen of een van de nieuwe trends zoals betonlook en marmerstuc, allemaal geen enkel probleem.

 

Er zijn al heel wat materialen die als betonlook worden verwerkt in de badkamer of keuken. Marmerlook is gladde pleister met marmersteen effect die vakkundig op kleur wordt gebracht. Het effect is een gladde en belastbare oppervlakte die voor een een unieke en persoonlijke uitstraling zorgt. Beide decoraties kunnen speciaal worden afgewerkt en geschikt maakt in sanitaire ruimtes, zodat er geen vuilaanslag is en makkelijk te reinigen. Maak een vrijblijvende afspraak met een van ons om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Contact met Pi Schilderwerken