Spuitwerk

Pi Schilderwerken is gespecialiseerd in het vervaardigen van allerlei soorten schilders-technieken, zo ook op het gebied van spuit werkzaamheden. Spuitwerk is mogelijk op bijna alle wanden en plafonds maar ook kunnen wij het verzorgen op andere materialen zoals kuststof, hout, en verwarmingselementen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld deuren, radiatoren, kasten, keukens, meubilair, etc.

Pi schilderwerken - Schildersbedrijf Schilder Tilburg
Pi schilderwerken - Schildersbedrijf Schilder Tilburg
Pi schilderwerken - Schildersbedrijf Schilder Tilburg

Spuitwerk is er in alle kleuren maar kan ook gecombineerd worden met meerdere kleuren. Ons team van specialisten kunnen u alles vertellen over de vele mogelijkheden en voordelen van deze techniek.

Onderhoudstips en de voordelen

Niet alleen strak, maar ook sterk

Door verf te spuiten bereik je een zeer strak resultaat. Latex wordt onder hoge druk op wanden en plafonds gespoten. Maar ook houtwerk, zoals deuren en kozijnen, is geschikt als ondergrond. Het effect van spuitwerk is een strakke, sterke laklaag.

Onze muren hebben scheuren. Wat nu?

Vertonen de wanden en plafonds gaten, scheuren of andere oneffenheden, dan lossen wij dit natuurlijk voor u op. En met het lage BTW-tarief voor panden ouder dan 2 jaar is dit vaak voordeliger dan u denkt.

Laat u adviseren

De voordelen van spuittechniek

De voordelen van het machinaal spuiten van de verf is de hoge laagdikte en kantendekking, zeer goede hechting, snelle droging, geen aanzetten en een goede vloeiing zonder structuur. Bovendien geeft het een zeer mooie glans (bij lak). De voorwerkzaamheden zijn iets langer omdat alle niet te behandelen onderdelen afgeplakt dienen te worden. Onze hoogwaardige kwaliteit lak geeft jarenlang een prachtig resultaat.

  • Egale strakke afwerking
  • Verschillende technieken mogelijk
  • Naast spuiten van latex is ook lak mogelijk
  • Diverse kleuren beschikbaar
  • Trappen, deuren, kozijnen, betimmeringen, radiatoren, meubels, keukens, e.d.
Laat u adviseren

Laat uw meubels er weer als nieuw uitzien.

Een kast die een opfrisbeurt kan gebruiken? Of bent u gewoon zelf toe aan een nieuwe uitstraling van uw woonkamer of keuken? Pi Schilderwerken spuit uiteenlopende objecten waaronder keukens, meubels en deuren waardoor deze er als nieuw uitzien. Wij maakt gebruik van producten van een hoogwaardige kwaliteit en beschikken over de benodigde vakkundige kennis.

Bescherming van materiaal

Goed schilder- en spuit werk zorgt dat materialen, zoals hout en muren, langer mee gaan. Het afdichten van gaatjes en slechte plekjes in de kozijnen is een belangrijk onderdeel van het schilderwerk.

Waarde van uw woning

Daarnaast geeft schilderwerk een ander uiterlijk aan uw huis. Als uw woning goed in de verf staat, ziet dat er fris, mooi en onderhouden uit. Goed schilderwerk is daarmee ook belangrijk voor de waarde van uw huis.

Contact met Pi Schilderwerken