Plafondafwerking / Plafonddecoratie

U kunt bij Pi Schilderwerken niet alleen terecht voor wandafwerking, maar ook voor plafondafwerking. Uw plafond kan namelijk ook op veel verschillende manieren worden afgewerkt denk hierbij aan sierlijsten.

Pi schilderwerken - Schildersbedrijf Schilder Tilburg
Pi schilderwerken - Schildersbedrijf Schilder Tilburg

Behalve schilderwerken, kunt u ook bij Pi Schilderwerken ook terecht voor verschillende vormen van plafondafwerking. Of het nu gaat om stucwerk, schilderwerk of decoratieve afwerking, met de nieuwe technieken van plafondafwerking bent u verzekerd van een verfrissend unieke uitstraling. Ons team van ervaren schilders kunnen u alles  vertellen over de vele mogelijkheden en de laatste trends.

Tips en informatie.

Een door Pi Schilderwerken geschilderd plafond laat uw woning of bedrijfspand stralen. Wij zorgen ervoor dat uw plafond op de juiste wijze behandeld wordt met het beste eindresultaat.

 

Sauzen of spuiten? Allereerst wordt er gekeken naar het soort plafond en naar de staat van het plafond. Daarna wordt er, ook aan de hand van uw budget, de keuze gemaakt op welke manier uw plafond wordt aangepakt. Kiest u voor spuitwerk op uw plafond? Dat is allemaal mogelijk bij Pi schilderwerken!

Laat u adviseren

Goed stucwerk geeft ieder pand een persoonlijke uitstraling. Door ruwe plafonds van een fraaie afwerklaag te voorzien, is de ruimte ineens helemaal ‘af’, dit kan op de traditionele manier maar ook modernere technieken. Bovendien is stucwerk nuttig, want gestuukte muren/plafonds bevorderen de isolatie, zijn brandvertragend en vochtwerend.

 

Maak een vrijblijvende afspraak met een van ons om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Laat u adviseren

Sierlijsten en ornamenten zijn dé finishing touch van ieder gebouw of dat nu een woning, bedrijf of monumentaal pand is. Deze decoratieve elementen geven direct een bijzonder klassieke en gezellige sfeer en stijlvolle uitstraling.

 

Door uw woning te voorzien van decoratieve elementen en deze direct te laten afwerken en schilderen door Pi Schilderwerken, creëert u een bijzondere eigen luxe stijl. Een stijl die vandaag de dag past in een klassieke omgeving, maar ook in een moderne woning of een combinatie hiervan.

Laat u adviseren