Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk heeft naast verfraaiing als doel de conservering van hout- en muurwerk. Verf heeft namelijk ook een goede beschermende functie tegen allerlei weersinvloeden. Daarom gebruiken wij alleen maar professionele producten.

Pi schilderwerken - Schildersbedrijf Schilder Tilburg
Pi schilderwerken - Schildersbedrijf Schilder Tilburg

Pi Schilderwerk verzorgt verschillende soorten buitenschilderwerken voor zowel bedrijven als particulieren zoals buitenmuren, kozijnen, etc. Met ons klimaat met zijn diverse invloeden is het daarom belangrijk om tijdig goed onderhoud te plegen. Op de lange termijn zal dit zeker kostenbesparend werken. Pi Schilderwerken biedt u ook de mogelijkheid om door middel van een onderhoudsplan uw woning of bedrijfspand in optimale conditie te houden.

Onderhoudstips en de voordelen

Wanneer kan ik het best onderhoud uitvoeren?

Wij gaan er van uit dat dit iedere 4 a 5 jaar nodig is. Maar dit is sterk afhankelijk van de ligging van de woning en de kleur/kwaliteit van de verf. Vraag gerust onze specialisten wanneer uw woning of bedrijfspand toe is aan onderhoud en wat voor u de beste oplossing is.

Doe de onderhoudstest

Weet u niet zeker of u schilder-/onderhoudswerken aan uw woning of bedrijfspand moet laten verrichten? Doe dan hier de onderhoudstest en test of uw ramen, deuren en/of kozijnen toe zijn aan onderhoud.

Doe de onderhoudstest

Houtrot wat nu?

Wist u dat uw kozijnen, ramen en/of deuren repareren meestal voordeliger is? Door onze volledige houtrot-reparaties of deel vervangingen zorgen wij voor herstel en verbetering van gezond houtwerk. Tevens bespaart u op deze wijze de kosten voor zowel nieuwe kozijnen als vervanging van de bestaande beglazing.

Laat u adviseren

Bescherming van materiaal

Goed schilderwerk zorgt dat materialen, zoals hout en muren, langer mee gaan. Het afdichten van gaatjes en slechte plekjes in de kozijnen is een belangrijk onderdeel van het schilderwerk. Wanneer uw buitenschilderwerk goed onderhouden wordt, voorkomt u houtrot-vorming.

Waarde van uw woning

Daarnaast geeft schilderwerk een ander uiterlijk aan uw huis. Als uw woning goed in de verf staat, ziet dat er fris, mooi en onderhouden uit. Goed schilderwerk is daarmee ook belangrijk voor de waarde van uw huis.

Contact met Pi Schilderwerken