Binnenschilderwerk

Pi Schilderwerk – Dé schilder in Tilburg, Udenhout en omgeving verzorgt verschillende soorten binnenschilderwerken voor zowel particulieren, bedrijven, woningstichtingen en VVE’s. Of het nu gaat om verfraaiing, bescherming of onderhoud onze vakschilders staan voor u klaar. Al onze schilderwerkzaamheden worden uitgevoerd door gediplomeerde vaklieden.

Pi schilderwerken - Schildersbedrijf Schilder Tilburg
Pi schilderwerken - Schildersbedrijf Schilder Tilburg
Pi schilderwerken - Schildersbedrijf Schilder Tilburg

Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan het schilderen van de muren, plafonds of kozijnen van uw huis. Ook het schilderen van trappen, vloeren en ruimtes die om een aparte behandeling vragen, zoals de badkamer, valt onder binnenschilderwerk.

Geef uw pand weer de uitstraling en de bescherming die het verdient. Met een grondige schilder- en onderhoudsbeurt kan uw woning of bedrijfspand er weer jaren tegenaan. Ons team van ervaren schilders kunnen u alles vertellen over de vele mogelijkheden en de laatste trends.

Onderhoudstips en de voordelen

De juiste kleur

Bij Pi Schilderwerken gebruiken wij alleen maar professionele producten. Al is het schilderwerk nog zo deskundig uitgevoerd, een verkeerde kleur doet altijd afbreuk aan het eindresultaat. Ook het combineren van kleuren komt heel precies. Contrasterende kleuren kunnen heel mooi zijn, maar wel in de juiste combinatie. Een goed kleuradvies is daarom onmisbaar.

Onze muren hebben scheuren. Wat nu?

Vertonen de wanden en plafonds gaten, scheuren of andere oneffenheden, dan lossen wij dit natuurlijk voor u op. En met het lage BTW-tarief voor panden ouder dan 2 jaar is dit vaak voordeliger dan u denkt.

Laat u adviseren

Het creëer sfeer en kleur aan uw interieur

Geef kleur en sfeer aan uw interieur. De materialen die binnen toe te passen zijn, zijn zeer uiteenlopend (van eenvoudig tot exclusief en van traditioneel tot modern) afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

  • Aanbrengen van behang (vinylbehang, glasvlies, scanvlies, e.d.)
  • Repareren en egaliseren van muren en plafonds
  • Sauzen van muren en plafonds
  • Structuurverf, kwartsverf, spuitwerk of andere decoratieve technieken
  • Beton- or marmerlook technieken
  • Aanbrengen van sierlijsten en lambrisering
  • Bewerken van vloercoating en gietvloeren
Laat u adviseren

Bescherming van materiaal

Goed schilderwerk zorgt dat materialen, zoals hout en muren, langer mee gaan. Het afdichten van gaatjes en slechte plekjes in de kozijnen is een belangrijk onderdeel van het schilderwerk.

Waarde van uw woning

Daarnaast geeft schilderwerk een ander uiterlijk aan uw huis. Als uw woning goed in de verf staat, ziet dat er fris, mooi en onderhouden uit. Goed schilderwerk is daarmee ook belangrijk voor de waarde van uw huis.

Contact met Pi Schilderwerken